Söder

Idag har jag inte bloggat för att jag har haft mobilfri dag!! Aa pappa tkr jag håller på med den för mkt så jag skulle ha en mobilfridag vilket ja Hade. Men vi var på söder och åt lunch på munken (ett café) det var gott!! Men just nu sitter jag med ipaden och bloggar till er och ska nu kolla på andras bloggar!


Outfit!

Lite sent ME outfiten men här är den

Rosa tröja-hm
Mjukisbyxor-Gustav Vasa (fick dom av skolan)
Halsduk-ingen aning


Mys

Tja bloggen haha men hej har ätit middag och nu ska jag mysa framför tv med Hannah och mamma såå kmr nog inte blogga mer men ska försöka!


Tjoohpoo

Hej sorry för att jag inte blogga igår men va bara så trött efter att vi landa! Men idag ska jag och mamma hämta Hannah på flygplatsen! Hon har ju varit i rom! Men flyget är försenat på detta skit väder!!! Asså vafan det snöar i APRIL!!! Haha men just nu chattar jag ME Tova och lyssnar på starship av nicki minaj (kan ej stava) haha Men de var de bloggar sen om det jag köpte i London och sånt!


London here I com!

Yey e inte bra på att stava så om de e ngt fel på stavningen så skyll på mig hehe men just nu packar vi det sista! Ehh åker hem ifrån 6.45 så det är snart jag och mamma åker till London och Hannah åker till rom (komfa grej) men ni för stå ut ME att jag inte bloggar då men kmr hem snart
Puss<3


TJOO!!

HEJ idag har jag varit hos Oliwia Och haft de skoj vi gjorde massa saker vi gjorde knäppa videos och snacka och målade naglarna. Men Imorgon åker jag till LONDON!!! YEY!!! men ska bara vara där i 2 dar och 1 natt!
Men vi ska soppa och sånt det är bara jag och mamma som åker så det blir skönt!
Men nu ska jag packa så..... bloggar mer ikväll sen! <3

Göd morgon

Hej alla söta läsare! Jag vaknade nyss och ska äta frukost nu.... Elr snart ska blogga först! Men idag ska jag göra nått med min älsklig Oliwia vet inte var men efter lunch typ . Men bloggar mer sen ska äta nu! Puss Maya


Är skit ledsen...

Hej är jätte ledsen för att jag inte har bloggat sen i mars typ men ska börja göra de om några läser bloggen men iaf så är de påsklov nu!!! Yey!! Men idag har jag varit hemma och duschat tills kl.14.00 för då åkte vi till farmor för att äta middag ele mid-lunch hehe mitt eget ord!! Men Jaa det var skit god mat!! Orkar inte skriva nu är skit trött! Glad påsk elr glad sista dag påsk hehe!!


RSS 2.0