mot Arlanda!

Hej just nu sitter jag i bilen och åker mot Arlanda! Jag kommer åka bort ju så som jag sakt så kmr jag inte att blogga OM det inte finns en dator på hotellet men dej gör det säkert men ska det var det jag har att säga!


HAR TRÅKIGT SOM FAN!!!

Har sjukt tråkigt här hemma!!!! HAr ingen att vara med elr att göra !! SÅ jag sitter med datorn!!!!!!!

Följ mig på instagram!!


Home

Ja ja jag vet inte om jag ska träffa Lydia och Tova för att det hände an sak och jag sägaar inte vad men jag vet inte............ Men aja ialla fall ska jag packa efter som jag åker bort imorgon kmr säkert mobil blogga på flygplatsen!!! och så men inte under rasan som jag skrev i förra inlägget...
Men nu ska jag nog göra lunch! Det blir säkert billys pizza.... Vet att det är onyttigt men men aja sen kmr dagens outfit har lite slappa kläder idag tror jag men iaf så bloggar jag sen!

veckans låt <3


SKIT oxå

Har inte bloggat så mkt  på den senaste tidan MEN NU LOVAR JAG ATT BLOGGA !!!!
SÅÅ,...... Men idag är jag bara hemma och slappar men imorgon ska jag träffa tova och lydia vi ska göra ngt roligt
Men på onsdag kmr jag åka tilll spanien och vara borta en vecka så jag kmr inte att blogga men om jag hittar en dator på hotellet bloggar jag så klart! men nu facebookar jag som vanligt hehe är typ BEROENDE av fb!! men nu ska jag nog göra ettt inlägg om veckans låt!! och p.s Städerskan tar hur lång tid på sej som helst!!!!
Tips på bloggar:
www.towi.se
www.makeuptilda.blogg.se
www.hejjcassie.blogg.se
www.tinkersmilla.blogg.se
www.annapannatjej.blogg.se
www.beginelife.blogg.se

Happy Valentine's day<3

Ja idag är det alla hjärtans dag så GLAD ALLA HJÄRTANS DAg!!! En liten bild jag har gjort själv!


Så ledsen men...

Jag har faktiskt inte orkat blogga men lovar att svara på fråga stunden i MORGON!!! menI dag har jag varit på kalas!!! Det var lydia som hade kalas och det var jätte kul!! Men igår var det birka disco!! och det var oxå super kul!! HAHA skrattade ihjäl mej!! för att Lukas sa massa roliga skämmt och så!! Men när det var första tryckaren var vi 4-ever alone!!! Men i andra tryckaren dansade jag,anna,oliwia,tova och Jack (asså vi alla dansade i en grupp!!) Vi kallades 4-ever alone!! tills Oliwia och Max började dansa och Jack och Anna och sen var det bara jag och tova kvar!! TILLS JAG!!! dansade Med Gabriel (gabbe) <3 Vi dansade bara som VÄNNER!! såå men det var jätte kull iaf!!

Tisdag!

Ja idag äre tisdag och det betyder sovmorgon!!! Jag vaknade ungefär kl.7.00 men legat och slappat isängnen men åt frukost nyss så jag ska fixa håret och klä på mig och sånt där! Men efter skolan tror jag att vi ska göra ngt men vet inte säkert men det tar en timme innan vi bestämmer vad vi ska göra men jag kmr blogga efter jag har slutat skolan om inte blogg.se appen hackar!
Bild på någonting


one direction

Hej just nu lyssnar jag på one direction!! Dom är så bra!! Men idag kmr jag tuvärr inte att svara på kommentarerna men jag svarar på dom i morgon livet er. Men idag har vi haft boxning som idrott det var jätte kul men jobbigt men imorgon har jag sovmorgon och slutar 13.30 så det är ett extra plus
Här är en rolig bild!


Hej hej är så ledsen att jag inte har bloggat men har......

Haft så mkt att göra med läxor och allt.!!! Men nu ska jag börja blogga igen men idag ska jag gå på kalas vi ska typ till laserfortet. Så jag kmr inte att blogga så mkt idag tror jag -.- men jag skjuter upp frågestunden till på måndag okej?


RSS 2.0